lauantai 28. tammikuuta 2017

Kuvia ATM

Täällä sitä ollaan ja ihan ok sielun & ruumiin voimissa. Syksy on tuonut tullessaan melkoisen lasten harrastusrumban ja itse aloitin opinnot työn ohella. Elämästä ei tekemistä puutu ja hyvä niin. Taloprojektiin olen siinä määrin kyllästynyt, että haluaisin jo kantaa kamat sisälle ja muuttaa sinne asumaan. Haaveilen siitä, kuinka helppoa on sitten työskennellä, kun oikeasti olemme koko perhe aurinkotalolla.


Törnävä muuttuu


Kuisti on nyt lähes tulkoon valmis ja talolla on tehty sisähommia koko talvi. Sähköjä ja putkia on vedetty, eristyksiä laitettu ja nyt tehdään alakerran sisäkattoa. Lämpö on myös talossa päällä, niin pääsee paikat kuivumaan. Ulko- ovea tehdään Lehmäjoella ja samasta paikasta on tilattu keittiö. Keittiön tulisi olla asennettuna toukokuussa, joten Provinssi Östiksellä ei liene enää kaukainen haave.
Sisustussuunnitelmissa olen jo valinnut alakerran tapetit, lattiamateriaalit ja kylpyhuonekalusteistakin on jonkinlainen ajatus. Lattioiksi tulee uutta ja vanhaa lankkua. Tapetteina sekä roiskemaalaus että William Morrisin tapetteja. Kylpyhuoneeseen tulee seiniin ja ehkä myös kattoon microsementti. Lattia vielä hakusessa. Vanhoja ovia fiksaillaan sisälle. Olen yrittänyt etsiä vielä lisääkin. Tarvitsemme kaksi kapeaa (70cm) peiliovea ja yhdet näyttävät pariovet. Olen jo monia katsellut, mutta en ole löytänyt just oikeita. Saa vinkata.


Makuuhuoneen katto on maalausta vaille valmis

Makuuhuoneen kattoa


Kuvat ovat tältä päivältä, kun oli ihanasti valoa. Kevät jo nurkan takana.

12 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis talo, helmi! Täytyy sanoa, että silmä lepää... kovasti vielä stemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Mahtava, olen ihan mykistynyt talon upeudesta ja siitä työstä mitä olette tehneet!

  VastaaPoista
 3. Kyllä siitä tulee kaunis ja onkin jo. Joka kerta kun Seinäjoella käyn ihailen sitä, ihailin jo ennenkuin aloitte sitä remontoimaan, mutta silloin sekoittui ihailuun surua sekaan kun kaunis talo oli rappiolla.

  VastaaPoista
 4. Törmäsin eilen tuohon kuvaasi muussa yhteydessä, enkä tajunnut,että olikin teidän! Vau,oottepa edenneet pitkälle!

  VastaaPoista
 5. Vau, näyttää tosi upealta! En ole hetkeen ajellut Törnävällä ja tosi paljon olette saaneet aikaan! Sisätilojen tapetti- ja muut ratkaisut kuulostavat hienoilta! Kovasti tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 6. voi kuinka ihanaa seurata projektianne,terkkuja perheellenne<3

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman kaunis talo. Olette tehneet ihmeellistä työtä!!

  VastaaPoista
 8. Sinäpä vasta kaunis talo, ja sen pelastaminen oikea kulttuuriteko!

  VastaaPoista
 9. Hei! Mahtavan näköinen talo! Hyvä kun talo löysi pelastajansa. Oletko muuten käynyt tällä sivustolla? siellä on monen kokoisia ovia ja kaikkea muutakin :)
  http://www.antiq.fi/peiliovet-c-1_11_113.html
  -Daniel

  VastaaPoista
 10. hi ,, i love your blog , you have a new follower from Chile
  Angélica

  VastaaPoista